Silvester

Druk, druk, druk. Ik had helemaal niet door dat mijn laatste blog alweer drie weken geleden was. Ik zit lekker in een nieuw verhaal en ben aan het sleutelen geweest aan de Engelse vertaling van ‘Van Tijd tot Tijd’. Daarnaast ben ik druk met de voorbereidingen voor de feestdagen en wat hak- en zaagwerk in de tuin.

De winter is eigenlijk maar kort: zo gauw kerst en oud en nieuw voorbij zijn, begint het plannen en voorbereiden in de tuin. De dag van St. Brigit, het begin van de Keltische lente is dan al over een paar weken. Er zal dan steeds meer werk in de tuin zijn. Ik zal dus even flink door moeten schrijven. Ik wil dit verhaal half februari, aan het begin van het nieuwe visseizoen op papier hebben. Het stellen van een deadline heeft eerder voor mij geholpen, en ik hoop dat het ook nu gaat werken.

In mijn vorige blog schreef ik, dat ik de komende blogs aan de personages uit ‘Van Tijd tot Tijd’ zou wijden. Met oudjaar in aantocht kan ik natuurlijk niet anders dan over meneer Silvester schrijven. In veel landen wordt oudjaar Silvester genoemd. In ‘Van Tijd tot Tijd’ heeft meneer Silvester het vriendelijke en geduldige karakter van mijn opa. Die is wel al 40 jaar dood, maar leeft in mij toch altijd nog een beetje verder.

Prettige feestdagen!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Silvester

Het is weer voorbij die mooie zomer

Smeltweer

Schrijfkriebels

Tweesprong?

Voor de vrede